En oppdatering...

Etter å ha mottatt skriftlig klage fra en høyere offiser på at Soltuns blogg ikke oppdateres ofte nok, tør jeg ikke lengre vente med å blogge. Så her kommer en oppdatering fra Soltun til alle dere som leser bloggen vår...

Snøen smelter i Nord-Norge, og nå ligger det bare litt snø igjen på Setermoen. For meg som er søring, var det litt unaturlig å sette sommerdekk på bilen mens snøen enda dekker terrassen min, men det er nå gjort. Det at midnattssola nærmer virker også som et nokså tydelig tegn på at sommeren er på vei.
Like før påske hadde vi besøk av MKF (Militært Kristent Fellesskap), som hadde sitt årsmøte på Soltun. Dermed fikk vi bli kjent med mange hyggelige folk med en del høyere militær grad enn oss som vanligvis oppholder oss på Soltun. En super helg med supre folk, som samtidig sørget for littegrann penger i kassa... :-)

Det har nok ikke vært like mye aktivitet på Soltun den siste måneden, siden vi har hatt ferie, perm og stengt i 2 uker (palme- og påskehelg). Likevel har jeg greid å finne frem et par bilder av hvordan to av korporalene våre valgte å vise seg når offiserer i et spenn mellom gradene løytnant og generalmajor kom på besøk.... :-)


Følg med på fortsettelsen av denne bloggen... Det går rykter om at det ikke skal bli like lenge til neste bloggpost fra Soltuns side... :-)

- Anders

Kommentarer

Populære innlegg