Uka som har gått

Her kommer en oppdatering fra uka som har gått. Denne uken har vi hatt en rolig uke her på Soltun. Uka startet med Hans Inge Fagervik konsert for Lars Inge og noen soldater i Målselv kirke. Tirsdag og onsdag gikk som normalt med vasking for oss ettåringer og kontor-jobb for Lars Inge, det var også bibelgruppe og vaffel og quiz på progammet. På bibelgruppa var det Morten som ledet denne kvelden og vi leste fra efserne 6, om guds fulle rustining. Det er flott å få lov til å være med på bibelgruppa og snakke om tro. På quizen var det mange soldater som møtte opp og tok seg en vaffel, vi fikk spørsmål om film denne gangen.

Siden det var en rolig uke og vi ble ferdig med arbeidsoppgavene fort, fant vi ansatte ut at vi skulle ta en Tromsø-tur. Slik ble det. Vi startet tidlig på morgnen( kl.0800 er tidlig for oss på Soltun) og kjørte av sted til Tromsø. Siden jeg og Hanne gikk på Fjellheim i fjor kjenner vi en del folk der og ville overraske dem med besøk. Vi overrasket kjente personer på Fjellheim, og det var gøy å få se folk og hus igjen. Vi reiste hjem igjen samme dag. Forbredelser


Besøk av Karsten som skal være med på årsmøte til samemisjonen

Avslapping fredags-kvelden
John syr sin ødelagte bukse Fredag var det forbredelser til at Samemisjon skulle komme til på lørdagen, det ble bakt rundstykker og bløtkake. Deretter vasket vi det siste så alt var klart til de kom. Denne helgen kom det ikke noen soldeter, men vi fikk besøk av John. Han var på soltun stort sett hele helga og holdt oss med selskap. Resten av fredags-kvelden gikk til avslappning, tv-titting og kos.
Snitter til Samemisjonen

Kaker til Samemisjonen


Samemisjon har årsmøte

Lørdag var det klart for at samemisjon skulle ha årsmøte hos oss, så da ble vi verter for dem. En del mat hadde de bestilt. Vi smurte på rundstykker, lagde kjøttkaker til middag og serverte kaker litt sener på kvelden. Det var høyt tempo på kjøkkenet denne dagen. Når kvelden kom var vi alle ganske sliten, så da ble det ble en rolig kveld. Søndag ble en rolig dag der det ikke skjedde så mye, vi fikk besøk av to soldater på kvelden og så en film. Det var koslig å få besøk av soldatene siden de ikke hadde vært noen vernepliktige her på Soltun i helga.Christer leker med kamera til Soltun.
   - Ida Elisabeth -


 

Kommentarer

Populære innlegg