Soltun-stevne og andre sprell


Denne helga var det kun en soldat som kom, Robin. Men det er ingen grunn til å sitte og sture av den grunn! Helga har vært fylt med sprell likevel den. Fordi jeg var uforsvalig trøtt på fredag her, så tvingte vi Robin til å kjøre når vi skulle på butikken en tur. Han tok jobben med stil, og parkerte overraskende pent!
Må si jeg er ganske imponert over at han greide å oppta hele fire parkeringsplasser..
Flink som jeg var, ble det tidligkveld på meg - som vanlig (eller uhyre uvanlig). Og heldige meg fikk nattasang av Lars Inge og Robin! Veldig trivelig. 


På lørdag tok vi oss en liten tur innom Bardu-martna´n og så litt, før vi fant ut at vi kunne stikke til ”Det lille kjøkken” i Bjerkvik. Da var det ”bjerkviking” som var på menyen – utrolig god burger! Det var tre kvarter å kjøre hver vei, men med så mye god (gammel, gøy) musikk gikk det veldig fort egentlig! God stemning og sang i bilen!

Søndag derimot, ble litt mer seriøs, for da var det Soltun-stevne! Veldig koselig at det kom så mange, og vi hadde et flott møte. Det var Alf Tråsdahl som talte ut fra Efeserne 2, virkelig spennende! 


Og vi fikk flott sang fra Finnsnes musikklag. Ekstra trivelig for oss ettåringer sin del, var at det var noen fra Fjellheim som tok seg bryet til å stikke innom. Veldig trivelig å se igjen to av ettåringene der, som vi gikk i klasse med i fjor.

Litt ekstra gøy var det da de fleste hadde dratt, og det bare var Øyvind, Robin, Terje og oss ansatte igjen. Tidligere denne uka, hadde vi nemlig laget gelé til søndagen… av en eller annen merkelig grunn, ble den ikke helt normal, så vi lot være å sette den frem. Den var veldig hard, og gutta sleit litt med å skjære ut noen klumper av den. Til slutt fikk de hele greia ut av bollen. 

Etter å ha kastet litt små gelébiter rundt omkring (i gardina, på vindu osv.), fant du ut at de skulle hive den store klumpen ned trappa. 

Ida og jeg er litt oppgitt der vi står med oppvasken og sånn, men geléen holder seg hel, så vi slapp å ta storrengjøring i trappa (heldigvis). 


Men gutta gir seg ikke, og tar med geléen ut. Etter å ha blitt overkjørt av bilen, er den fortsatt like hel!! Til slutt må geléen takke for seg, når bilen står og spøler på den. 

Viktig å smake litt på restene av glasuren fra ene kaka!

Til slutt kan vi endelig sette oss ned med litt kakerester, vaffel, boller og frukt mens Veronica Mars går på tv. Det var ei veldig fin helg egentlig! 


Vil gjøre som Alf gjorde på møte i går, og anbefale alle å lese gjennom Efeserne 2 selv. Det er utrolig masse fint å hente her, og hvem vet? Kanskje du oppdager noe nytt akkurat denne gangen? 

  - Hanne - 

Kommentarer

Unknown sa…
Hei flotte folk!
Dere er så flinke med bloggen! Fortsett slik framover :) Ser ut som at dere virkelig trives og det er bra. Funnet dere godt til rette også ser jeg :) Jeg skal fullføre anbefalingen din, det står mange skatter i efeserne 2, fin start på dagen det før jeg begynner å lese pensum :)

Ha en finfin dag videre, og hils masse til resten av gjengen og til fjorårets soldater, savner de kjempe masse!

Klem fra Tanita :)
Soltun sa…
Jo takk for da :) Me storkosa oss og e kommen godt igang ;) Du får kosa deg vidare med studiane og helsa te resten av gjengen på dønna ;)

-Lars Inge

Populære innlegg