Hei, Soltun venner! :)

Hei Soltun venner! :)
Nå har det gått en ny uke og nye ting har skjedd er på Soltun.
Flere steder her oppe i Nord-Norge er solen tilbake, men her på Setermoen må vi vente litt til. Men selv om solen ikke er her ennå er det blitt mye lysere ute. Lyset om morgenen bak fjellet er flott å se på, noe som er helt spesielt i Nord-Norge. Nord-Norge er nå i en fin tid, anbefales å oppleves:).
Så var det uka som gikk, på torsdag fikk vi besøk av Nord-Norge teamet. De skulle sove her til dagen etter. Og siden en av dem hadde bursdag ble det kake og sang på morgenen. Vi laget en god frokost til teamet før de dro videre.
Fredag kveld kom soldatene litt etter litt og etter hvert ble det nok en gang fullt med folk på Soltun. På fredagen kom også Robin tilbake, vår presteassistent som dimma til jul.

Denne helgen kom det tre jenter fra sanitet som var her litt i helga. De disket opp med kaker på fredagskvelden, og guttene ble takknemlige for det. På lørdagen var det en gjeng om dro til Tromsø for å være med på Fjellheimcupen, de ble i Tromsø til søndagen.  For oss som ble igjen på Soltun gikk det i spill, avslapning og film. Det ble sett ferdig fast and furious, så litt sene kvelder. Men slik skal en Soltun helg være. På søndagen kom folk fra Tromsø vell fornøyd etter å ha vunnet cupen i sin klasse. Veldig bra jobbet av soldatene.

Det er virkelig flott å få lov til å jobbe her på Soltun, etter en helg å se soldater som kommer å setter sånn pris på plassen og jobben som blir gjort her. Da gjør det ikke så mye om man har en litt dårlig dag. Når soldatene sier selv at de setter pris på plassen vet jeg at det er en viktig plass å forsette å jobbe for.
Bønne emner:

- Be for soldatene og tjenesten de gjør
- Be for bibelgruppa som vi er en del av
- Be for økonomien til Soltun

Er dere da reist opp med Kristus, så søk det som er der oppe, hvor Kristus sitter ved Guds høyre hånd. La sinnet være vendt mot det som er oppe, ikke mot det som er på jorden. Dere er jo døde, og deres liv er skjult med Kristus i Gud. Men når Kristus, vårt liv, åpenbarer seg, da skal også dere åpenbares i herlighet sammen med ham. Kol 3, 1-4

- Ida Elisabeth-Kommentarer

Populære innlegg