Tilbake på Soltun

Nå har vi alle kommet oss tilbake på Soltun. Det er flott å få komme tilbake til Soltun, og få begynne å jobbe litt igjen. Så nå er også julen ryddet bort på Soltun, og hverdagen er tilbake. Merker også at det forskjell fra 10 grader til -20, det var kaldt å komme tilbake til Setermoen for en som har vært på Østlandet hele julen. Og en utfordring med en gårdsplass som var en rene skøytebanen, når jeg kom tilbake. Så det er noen utfordringer med å komme seg opp og ned bakken, men også litt morsomt.

I helga så kom det noen soldater. Veldig koselig med besøk og oppstart etter juleferie. Tradisjon tro var det grøt på lørdag og det ble laget taco til kveldsmat, vi hadde også en liten andakt på kvelden. Senere ble det satt på Band of Brothers, en mini serie, der noen klarte og se hele, men de fleste måtte gi seg halvveis. Det ble en sen kveld, på søndag kom folk litt etter hver ut på dagen. Det har vært en fin og koselig helg med spill og film.

Vi har ikke noen bilder fra denne helgen, men har noen bilder fra en før Jul der vi ansatte hadde dratt på ferie. Så jeg vet ikke hva som har skjedd, men ut i fra bildene virker det som de har kost seg.

-Ida Elisabeth-


Kommentarer

Populære innlegg