Soltun, kjære Soltun!

Da har endelig jeg (Hanne) også kommet meg opp igjen - etter en ekstra helg med juleferie! Stillheten var øredøvende, helt til våre store, sterke forsvarsmenn kom brakende inn gjennom døra. Humøret steg, i takt med at stua fyltes opp.

Fredag var det kos og avslapping med spill, og livet ble tatt helt med ro!
På lørdag var det en gjeng som reiste til Nordborg på Vision. Med John i spissen, hadde de dannet et volleyballag! Usikker på hvordan det gikk, men de hadde visst en veldig bra dag!
Resten av oss, koste oss med grøt, og seinere på kvelden pizza.


Christer og Lars

Lars og Daniel

Ida Elisabeth, Christer, Torstein, Hanne, Lars og Daniel

Lars, Daniel, Karl Johan, Hanne, Christer og Torstein. 
Her er Christer i full gang med å forklare "Dominion" - noe som ble en slager denne helga! Utrolig god stemning - og veldig variert spill.

Søndag stod Ida, Lars og jeg opp i rett tid. Lars skulle på undervisning inne i leir, og Ida og meg skulle på gudstjeneste i kapellet (Heggelia). Så vi slo to fluer i en smekk og reiste samtidig. Da vi kom tilbake til Soltun, hadde noen jenter fra sanitet - Hanne, Oda og Oda - kommet opp på Soltun, og browniesen de laget ble tatt ut av ovnen da vi kom inn døra. Gutta var strålende fornøyd og kaffen stod på kanna.

Vi fikk akkurat plass til alle ved middagsbordet. 
Karl Johan, Jarle, Hanne, Andreas, Oda, Oda, Daniel, Torstein, Ida, Njål, Lars, Petter og Gjert Magne

Som alle andre søndager, ble det etter hvert færre og færre folk igjen på Soltun. Jarle var så utrolig snill og kjørte Skjold-gutta tilbake (siden jeg ikke er så glad i å kjøre på vinterføre). Det triste var at han kjørte seg vekk, og dermed mistet han bussen han hadde tenkt å ta. Hans flotte medsoldater valgte å vente på Soltun for å ta en seinere buss sammen med han - til stor glede for Ida og meg! Litt ekstra selskap sier vi ikke neitakk til! 

Christer og John kom tilbake fra Tromsø, og det var en flott gjeng igjen her søndag kveld.


John sa seg villig til å ta med seg gutta fra Heggelia tilbake når han skulle hjem! så slapp de å ta den seine bussen!

Lars var strålende fornøyd med dette!

John


Det gøye med dette, er at jeg fikk Lars og John til å ta en Push-konkurranse! 
Det er god stemning!


Kort sagt, så har det vært ei bra helg her på Soltun! Og det er på sin plass med en god haug oppvask i dag :)
 - Hanne -

Sal 118:24: "Dette er dagen som Herren har gjort; la oss juble og glede oss på den!"
Apg 17:28a: "For det er i ham vi lever, beveger oss og er til"

Kommentarer

MadebyElKi sa…
Gratulerer med rekord i antall innlegg 2013! Bra! Håper dere jobber på like iherdig dette året også, vi er sååå sultne på oppdateringer! Kanskje det kommer en påske-kalender? Hvem har bestemt at det er bare til jul man kan "telle ned"?! "Telle opp", mente jeg egentlig! Uansett: Kos dere! E.
MadebyElKi sa…
Gratulerer med rekord i antall innlegg 2013! Bra! Håper dere jobber på like iherdig dette året også, vi er sååå sultne på oppdateringer! Kanskje det kommer en påske-kalender? Hvem har bestemt at det er bare til jul man kan "telle ned"?! "Telle opp", mente jeg egentlig! Uansett: Kos dere! E.

Populære innlegg