BARDUMARTNA'N

Enda en uke er gått, og tiden bare flyr. I helgen var det Bardumartna'n her på Setermoen, og huset var dermed fullbooket med messefolk. Det var også arrangert fylkeslekene for utviklingshemmede samtidig, så det myldret av liv i bygda hele helgen. På fredag gikk vi ned for å sjekke ut hva martna'n hadde å by på- og det var alt fra de tradisjonelle lighter-smykke-caps bodene til de litt mer eksotiske bodene med sameklær og reinsdyrkebab med tyttebærdressing. Alt slags håndarbeid, honning, vårruller og villmarksutstyr var også mulig å få kjøpt. Det som syntes å være nok så populært var smultringvogna, hvor de solgte smultringer med ulike typer glasurer og strø.De var kjempegode, så det var ikke rart at det bestandig var kø. 

Lørdagen var vi nesten hele dagen nede i sentrum. Meg og Hildegunn satte oss på en lokal café - Kaffemøya, spiste kake i sola, og ble sittende i noen timer. Tror nok vi blir stamkunder der etterhvert! Siden det var Bardumartna'n var det gratis kino på kvelden, så vi ble med Lars Inge og Ida for å se "Divergent". Til vår store begeistring var Jone kommet opp og laget taco til oss da filmen var ferdig. Det tror jeg vi kan kalle en god start på Soltun-året med soldatene! 

Søndag var vi med på skolestartsgudstjeneste i kirken. Lars Inge skulle informere om søndagsskolen som skal starte opp, som også vi skal hjelpe til med. Det var en flott og barnevennlig gudstjeneste med bønnevandring, og mye godt til kirkekaffien etterpå. Vi fikk pratet litt med kateketen, Anne Marit, som gav uttrykk for at de satte stor pris på at vi på Soltun ville bidra med søndagsskole. Vi håper på at det blir bra :) Vær gjerne med å be for søndagsskolen og barna her på Setermoen. 

Ellers vil jeg bare oppfordre alle til å kjøpe Soltun-lodd. Det er flotte premier som kan vinnes!! Bare ta kontakt så sender vi dem i posten :) OG det er Soltunstevne på søndag, så alle som har mulighet er hjertelig velkommen! Vi lover kaker, kaffe og gode ord fra Herren! 


En av helgens gjester på Soltun :)

Fint vær var det også i helgen. Vi fikk noen fine turer med hunden.
                                                                    
                                                - Elise Irene :)


Kommentarer

Populære innlegg