Soltunstevne!

Forrige uke brukte vi mye tid på kjøkkenet, for mye skulle bakes til den store happeningen på søndag. Vi var også en tur på Finnsnes på medarbeiderlunsj med Skoghus og regionskontoret. Det var hyggelig. Vi var også en tur innom Gjenbruksbutikken der Elise fant seg noen nye gardiner.
Siden vi kom til Soltun har vi hørt en slags knitrelyd fra taket i stuen. Etter hvert fant vi ut at det måtte være et vepsebol. Christer tok saken i egne hender og spraya bolet, iført gassmaske og tykt lag med klær.

På fredag fikk vi besøk av Amanda, en medelev fra Fjellheim, som ble her til søndagen. Det veldig kjekt å ha henne her, og hun sa selv at hun forstår hvorfor folk sier at "på Soltun, der slapper man av".  Lørdagskvelden kom Terje en tur, men også fire soldater dukket overraskende opp, så vi måtte tredoble pizzadeigen. Utrolig kjekt at det begynner å bli liv her.

Søndag var det  duket for Soltunstevne! Vi hadde ikke regnet med at det kom så mange til middag, men en gjeng fra Fjellheim, og en god gjeng rekrutter kom sultne. Det ordnet seg for vi hadde pizzarester fra gårsdagen. Huset fyltes opp, og vi var rundt 30 stk på møtet. Lars Inge hadde andakt, og vi ettåringer ble presentert. Etterpå serverte vi kaker og kaffe, og praten gikk. Trine var en kløpper på å samle faste givere og selge Soltunlodd! Tusen takk! Det var virkelig over all forventning hvor mye penger som kom inn. I disse trange økonomiske tider kommer det godt med! Takk til alle som deltok på stevne og til alle som gir.

- Ettåringene ;)

Viktig å feste tauet godt!

Christer rappellerer ned for å komme til i bolet

Legg til bildetekst

Elise følger med fra rommet sitt

gassmasken er på plass...

Lars Inge følger ivrig med fra sidelinjen

Elise er stolt av sitt gjenbrukskjøp!

Restefest - minst en gang i uka...

Amanda har funnet sin plass på Soltun

Woho! Besøk på lørdagskvelden :)

Terje klar for Soltunstevne i Soltununiformen


Fjellheimgjengen




Trine i full gang med innsanking av faste givere






God stemning! :)




Kommentarer

Populære innlegg