Travel, men velsignet uke!

Denne uken har vi hatt mye på tapeten, og det er bare bra for da flyr dagene. Forrige helg var Lars Inge og Anne Christine i Lakselv på Finnmarksstevne, mens vi ettåringene styrte butikken her på Soltun. Både fredag og lørdag var det soldater her, og lørdag hadde vi det første skikkelige møte hvor Terje talte. Vi er så glad for at det stadig dukker opp soldater som både har vært her og ikke har vært innom før. Søndag var vi en tur på Finnsnes på møte hvor Marit Andresen talte, og så var vi i kirken på presentasjonsgundstjeneste for konfirmantene.

Det er kanskje ingen hemmelighet at Soltun har slitt økonomisk en stund, men på mandag fikk vi en gledelig nyhet. Fjellheim har bestemt seg for at pengene de samler inn til årets misjonsprosjekt vil gå til Soltun. For en velsignelse! TUSEN TAKK til de fantastiske elevene på Fjellheim! Vi ønsker dere lykke til med innsamlinga, og er svært takknemlige uansett sluttsum.

På tirsdag fikk vi koselig frokostbesøk av Nord-Norgeteamet som var på vei til Bodø. Anders hadde bursdag så vi diska opp med egg og bacon. Tusen takk for besøket, gutter! Senere på dagen kjørte vi en tur til Salangen for å hente 80 kilo poteter, donert vekk av en svært hyggelig mann ved navn Samuel på 87 år. Vi kjørte helt ned til Sjøvegan bare for å se oss om, og for et fantastisk vakkert sted! Idyllisk med alle smågårder langs veien, fjell og vann, og høstfarger på trærne.

På onsdag kjørte vi til Senja for litt sightseeing, og for å være med på en medarbeidermiddag på Skoghus. Vi var overveldet av den mektige naturen på Senja, og overrasket over at det faktisk var flere fjelloverganger(!), hallo, det er jo liksom en øy! Men kult å ha sett det. Medarbeidermiddagen var utrolig trivelig. Der var ansatte fra flere av instutisjonene i NLM region Nord, så mange av våre kjære bibelskolelærere fra Fjellheim var også med. Det er kjekt å se at samholdet er så godt her i regionen, og vi kjenner at vi er i trygge hender.

Denne helgen er det rolig her på Soltun, for de fleste soldatene er på perm. Neste uke skal meg og Hildegunn på ettåringskurs i Oslo. Det gleder vi oss til!

God bless!
- Ettåringene :)Hildegunn og Christer leker seg med tau
Skrytebilde- vi lagde kjøttkaker fra bunnen av!


Hverdagshygge

Flott lys fra en ellers overskyet himmel, på vei hjem fra Finnsnes


Teamet på besøk


På gården til Samuel


Samuel og Lars IngeSjøvegan


Senja


Barndomsminner...

Sesamtoget og Hildegunn på Senja


Vi besøkte Senja-trollet :)Nydelig utsikt på SenjaKommentarer

Populære innlegg