INTRO


Nå har vi omsider fått tid til litt blogging igjen, og det var vel på tide. Helga for en uke siden var det leir her på Soltun. Det var rundt 30 deltakere og noen soldater tok også turen innom. Fredagen var det leker av ulike slag for å varme opp stemningen og for å bli kjent med hverandre. Senere ble det en overraskende markering av Eldfrid Marie Klepsvik som har vært hele 87 ganger på leir i sitt liv. Derfor hadde Anne Christine bakt en nydelig marsipankake.

 Lørdagen dro vi på julemesse på Nordborg, hvor vi kjøpte lodd på basaren, spiste grøt og koret fikk opptre med et par sanger. Så dro vi tilbake på Soltun for å spise taco, ha et møte, og litt mer leik og moro. Det beste var nok da vi gikk ut på kvelden, satte oss rundt bålet som Magne hadde laget istand, drakk kakao, spiste boller og sang lovsanger. Det var tilogmed stjerneklart og litt nordlys. 

Vi må bare få takke for en veldig bra helg, for god åndelig påfyll, og for god hjelp på kjøkkenet, særlig takk til Maria Hellestøl.
Når alt skulle ryddes og vaskes etter leiren var det noen engler av noen soldater og venner som  tok hele jobben! TUSEN TAKK til Lars Martin, Jone og John som vasket ut av alle rommene, og til Ida og Anne Christine som tok oppvasken! Vi satt utrolig stor pris på det!

Vi skal komme med et innlegg til i løpet av uken, for vi hadde nemlig besøk av en stor Fjellheim gjeng som hadde et lite pitstop her fra fredag til lørdag, før de dro til Bodø for å ha distriktbibelskole.



Her kommer et bildedryss fra Intro:












































































































































































 Skikkelig militær standard. Ikke noe tull!








 Omvask, Jone?


 "Her skal det ikke finnes et støvkorn når jeg er ferdig"






- Ettåringene :)

Kommentarer

Populære innlegg