Besøk av MKF

Hei Soltunvenner!

Da er vi kommet gjennom enda en ny helg, og her kommer det litt om det som har skjedd.
Denne helga har vi hatt besøk av MKF (Militært Kristent Fellesskap). Dette er en stiftelse for kristne soldater i forsvaret med mål om å være et fellskap for kristne og også være med å spre evangeliet blant soldater. MKF hadde sitt årsmøte hos oss i helga, og samlet en fin gjeng. Det var folk som tidligere har jobbet i forsvaret, og mange som fortsatt jobber i forsvaret i dag. Vi er vant til at de fleste gjestene våre er vernepliktige, men denne helgen var her alt fra menige og opp til generalmajor. Det er godt å se at her kan en sitte og ha den gode samtalen samme hvilken grad en har. Når en kommer innenfor dørene på Soltun er det kun en sjef, og han er så mye mer enn en gullplate med stjerner på. Han er Alpha og Omega, og evig Far! Men uansett grad, her samles vi om troen vi deler og Guds ord.
I helga var det satt opp møter og bibeltime som var åpent for alle, men arrangert av MKF. Det ble også undervist om det å være kristen soldat. Og vi fikk høre litt om arbeidet til MKF.
Vi i Soltun-staben sto for vertskapet. Chili con carne ble servert lørdagskvelden. Mye kutting av løk, paprika og chili måtte til. Gjestene våre virka heldigvis fornøyde med maten selv om det var første gang vi prøvde oss på denne retten(Vi var ganske fornøyde selv også!). Gode historier og erfaringer fra tiden i forsvaret ble delt utover kvelden.

På søndagen hadde vi en god frokost før en stor del av gjengen vendte nesa mot Bardufoss og kapellet i Heggelia. Der var det gudstjeneste med feltprest Gunnar Borvik i "Forsvarets ballongtjeneste"(det er mulig de også har helikopter og fly, men som tidligere hærsoldat føles dette som den mest korrekte beskrivelsen ;)

Dette har vært en meget morsom helg med gode samtaler, forkynnelse, og et stort kaffekonsum.


Her er bilder fra Helga:

Fra venstre: Grethe, Thormod, Øystein, Karen, Knut-Are, Øydis

Noen av soldatene som var her i helga
Noen flere av soldatene som var her i helga

Fra møte på fredag kveld

Knut-Are leder møtet

Jostein og Lars Inge forteller fra sitt besøk hos
diverse kristne militære organisasjoner i England.

Palle taler på møtet fredag kveld

Snacks etter møtet









,

Endelig var John tilbake på besøk!
Det fører med seg mange helsefarlige latterkuler og mye gøy! :P
Selv om han har flyttet
til Rena og kjører TT der, er han fortsatt innom fra tid til annen.

 Ønsker alle en velsignet uke.
Mvh Ida Elisabeth, Ettåring og Lars Inge, Bestyrer

Kommentarer

Populære innlegg