God etter-påske!

Halloen alle sammen!

Her kommer en liten oppdatering fra helgen før påsken. Ida hadde alt reist, og Lars Inge lå stort sett syk hele den uka, så det var stort sett Gaute og jeg som hang på Soltun den uka. Før helgen hadde ankommet, og før vi forventet noe besøk, fikk vi faktisk et lite besøk av to soldater. Det er alltids god stemning å få besøk i uka også. Det var kaffe på kanna og god stemning med dart-kasting. Ellers i uka har det blitt en god del grilling ute i den lille villmarken rett bak Soltun. Der er det to bjørketrær, en gran, en lyktestolpe og et ekorn i ny og ne

I helgen var det en god gjeng soldater som kom til Soltun. Det ble sosialt, kaffe, dart, sport på tv og en god del mer kaffe. På lørdagskvelden tok vi turen til Finnsnes for å få med oss møte der. Da vi kom tilbake til Soltun ble det pizza, film, god stemning og enda mer kaffe. På søndagen tok vi igjen turen til Finnsnes etter middagen for å få med oss enda et møte der. Forsamlingen på Finnsnes hadde hatt møteuke denne uka, og det var fint å kunne delta på møter der.

Så håper jeg alle har hatt en god påske, og at alle har hatt tid til å reflektere over påskens budskap. Nå er ferien ferdig, og vi på Soltun er igjen klare for å ta imot besøk igjen.



















Da vil jeg ønske alle en god helg og Guds fred!
-Robin

Kommentarer

Populære innlegg