Endelig oppdatering!

Hei! Nå er det lenge siden sist oppdatering fra Soltun, men her kommer tre oppdateringer i en. De siste ukene har en del soldater vært på kurs og noen hjemme på perm. Men det har vært en god del besøk likevel. Flere nye soldater har funnet veien til Soltun og fått en kaffekopp eller to, og noe sosialt påfyll, før de kom seg avgårde igjen. Og så har det vært utreisehelg på Fjellheim bibelskole, og vi på Soltun har fått besøk.

Helgen 22.-24. april var det utreisehelg på Fjellheim. Vi fikk besøk av noen elever som skulle være her å holde møter, i tillegg til at vi fikk overnattingsbesøk av noen flere elever som skulle videre og lengre avsted for å ha utreisehelg. I tillegg kom det en god del soldater. Det bød på en trivelig helg med mye sosialt og ikke minst mye kaffe. Ingvald Andre Kårbø, en av lærerne på bibelskolen, holdt tale på fredagskvelden. Og på lørdagskvelden holdt Josef Birgersson tale for oss. Han går andreåret på bibelskolen som heter Bibel og Formidling. Samme dag fikk vi også besøk av en god del konfirmanter på Soltun. De kom til middagen og var med på møtet. Det ble litt trangere om plassen når det var måltid enn det vi er vant med, men det gikk veldig bra.

Den påfølgende uka hadde Fjellheim distrikts-bibelskole i Harstad, og vi på Soltun tok turen tirsdag og torsdag for å få med oss undervisning. Da det ble helg igjen kom noen soldater, ikke så alt for mange, men nok til at det ble liv, sprell, sosialt og kaffedrikking på Soltun. På lørdagen dro vi en liten gjeng til Målselv kirke for å få med oss en konsert med koret som Lars Inge går i. Kjempeflott å få med seg musikalsk innslag. Vi kom for sent tilbake til Soltun for å få i gang et møte til vanlig tid, men da vi kom tilbake hadde det kommet noen flere soldater, og de hadde alt satt på en tale på nettet.

Sist helg var det heller ikke så mange soldater som kom å overnattet på Soltun, men det var en god del nye soldater som tok turen innom for første gang. Det er alltid kjempeflott å se at nye soldater finner veien til Soltun, og vi setter veldig pris på det. På lørdagsmøtet fikk jeg anledning til å dele noen ord fra bibelen, og vi var spendte å se hvor mange vi ble til møtet. Tidligere på dagen var vi ganske få på Soltun, men da det nærmet seg møte ble vi en god gjeng. Etter møtet ble det sosialt, kaffe og noe attått.


Her kommer det en hel del bilder fra de siste tre ukene:








Møte med fjellheim, soldater og konfirmanter

Jam session

Står å ser på bilder av årets fjellheimelever 


Og litt sol har vi også hatt



Etter konsert

Tale på nett









Flagg i flaggstanga på frigjøringsdagen


Ønsker alle en fin uke videre. Guds Fred!
-Robin

Kommentarer

Populære innlegg