Pinse,17 Mai med mer:)

Hei, Soltunfolket!

Nå har vi passert pinse og 17.mai for lenge siden, og det er på tide med litt nytt fra Soltun. Det har vært noen rolige dager her på huset. soldatene dro på perm pinsehelga og har hatt perm til denne helga. Så vi i staben har måtte klare oss uten våre soldater en liten stund. Men i pinsehelga kom det en liten gjeng fra ungdomsforsamlinga på Fjellheim. sammen to stykker fra Harstad. De kom til Soltun for å ha en avslappnings-weekend. Kaffekoppen var på plass og det var god prat rundt bordet. Det ble laget taco på fredagskvelden. Lørdagen ble det stelt i stand pannekaker og på kvelden ble det ett vitnemøte.
Med en del røde dager dro vi i staben til Tromsø for å feire 17. mai der på Fjellheim. Vi fikk oppleve alle årstidene under barnetoget slik tradisjonen er og en flott fest med forsamlingen senere på dagen.
Sidene det er noe rolige dager her på huset har vi hatt tid til litt opprydning på verkstedet, det samler seg mye ting gjennom årene og nå var det på tide å kaste litt.
I helga var soldatene fremdeles på perm og vi ble invitert til å ta turen til Nordborg. Der ble det aktiviteter i gymsalen med Nord-Norge teamet. Det ble servert taco på kvelden, etter tacoen ble det en tur ut på bowling med en Nordborg-gjeng og Nord-Norge teamet. Det ble en fin og gøy kveld.
Denne uka har vi begynt med nedvasking av kjøkkenet, så vi begynner å bli klar for sommer.

Det kommer noen bilder litt senere.Ønsker alle en velsignet uke.

Kommentarer

Populære innlegg