Det snør, det snør

God mandag! :)
Soltun er fortsatt oppe og går, på tross av at ettåringen har vært alene denne uka ;) Det går mot mørkere tider her, og det merkes. Men det merkes også at det "endelig" har kommet litt snø... Det lyser overraskende mye opp, selv om det ikke var mye snø som kom. Så nå er vi kommet til den tiden hvor det tar en halvtime å komme seg ut i bilen...

På fredag var det fotballcup på Nordborg. Dessverre var det mange soldater som var bortreist på både det ene og det andre, så vi hadde dessverre ikke mulighet til å stille med noe lag. Tror det var jeg som taklet det verst...:P Men håper det kommer en ny cup, hvor vi kan stille med et Soltun-lag! :) I løpet av kvelden var vi til sammen 5 stk. fra Soltun innom Nordborg, så det var jo bedre enn ingen! :)


Jeg skulle ta bilde av snøen, tenkte jeg. Så jeg tok et kjapt bilde mens vi holdt på med grøten, og skulle ta flere etter vi hadde spist. Men da var det helt mørkt, så var greit jeg tok dette ene bilde da jeg gjorde. #Mørketidsproblemer #SerDuSpeilbildetAvOss? :)

Har enda ikke gått opp for Robin at han ikke er ettåring i år, så han er mye å se der hvor den nåværende ettåringen er...:P

På lørdag var Øystein Hitland og talte for oss. Det var et godt og alvorlig møte, hvor vi blant annet ble minnet om å være rede, og hvor viktig det er å ha det rett med Gud idag. Takk for det du delte Øystein! Det er så godt å være samlet, og kjenne på at Jesus er midt i blant oss!

Pianoet blir flittig brukt, noe som er en positiv ting! :)


Skal være fornøyd dersom det ikke kommer stort mer snø enn dette. Neida..;)


Noen soldater hentet inn masse ved. Takk! :) Bare så vidt vi rekker opp nå...:P

De pusset også rutene i peisen, så nå klarer vi faktisk å se inn! Dere er flinke! :)
På søndag var jeg og Robin fortsatt skutt etter ranglingen på fredagen.. Vi er ikke ungdommer lenger, fant vi ut! :P

Så vi droppet møtet på Finnsnes, og hørte en tale på YouTube fra Randaberg Misjonsforsamling. Veldig greit å kunne sette talen på pause og spole tilbake når vi skulle notere noe! Dagens tips når du er trøtt og det går litt tregt i toppen ;)

På søndag tok vi middagen i sofaen. Benytter enhver anledning til å sitte i sofa..;)
Roald er litt oppgitt over at kameraet er framme igjen...:)

Mens Robin derimot merker så fort det er et kamera innen en kilometers radius..

Håper dere får en fin uke! :)
-Møyfrid

Kommentarer

Populære innlegg