AVSLUTTNINGSTUR TIL LOFOTEN

For en flott avsluttning på dette året, å reise til vakre Lofoten. Vi var totalt 41 personer som heiv oss i bilene fredags ettermiddag og kjørte i nydelig vær ned til Leknes og Uttakleivstranda. Der grillet vi og hadde en "bli kjent-samling" fordi det var en del som vi ikke kjente så godt som også ble med på tur. Jeg tror samtlige lot seg begeistre av den vakre naturen, kritthvite strender og landskapet. Tanten til Anne Christine lånte vekk huset sitt på Leknes, så vi hadde basen vår der. Noen sov i telt på stranda og noen sov i huset.

Lørdagen dro vi til Henningsvær for å spise lunsj og dra ut på havrafting, hvor vi blandt annet fikk se sel. Noen nøyt fiskesuppe på kaia, andre spiste hvalkjøtt, og mange spiste is i sola. Det var likevel ganske kaldt i helgen, så ulltøyet kom godt med. Vi dro tilbake til huset for å grille, og senere dro vi til Betel for å ha møte. Vi leide lokalet, så vi arrangerte møte selv. Victor talte for oss, og vi hadde en åpen vitnedel på slutten hvor mange hadde noe på hjertet. Utrolig flott!
 Etter møte dro vi til stranda igjen og spilte kubbespill og andre leker utover natten.

Vi delte ut noen diplomer til tre av soldatene fordi meg og Hildegunn synes de fortjente litt ekstra oppmerksomhet. I hele år har Jone vært på hugge når vi har trengt hjelp med noe. Han har sett ting som ikke andre har og vært en sann støtte for oss. Simon har gjennom hele året tatt med seg nye folk opp til Soltun, og fikk diplom for å være årets "menneskefisker". Lars Martin fikk diplom for å være årets "engasjerte Soltunjeger" for han har virkelig stått på for å få ting til å skje, både synlig og bak kullissene. Uten han kunne vi ikke dratt til Lofoten! En ekstra stor takk til disse!

Søndagen dro vi hjemover, men stoppet i Svolvær for å spise is på kaia. Jeg tror alle hadde en kjekk helg, på tross av lite søvn. Bilturene var også veldig kjekke, for det er så lett å bli kjent når man sitter så trangt i flere timer! 

Nå skal vi ha bibelgruppe her på Soltun, med grilling og st.Hans feiring, og mange soldater kommer!

Takk for en flott helg, venner!
-Ettåringene

Kommentarer

Populære innlegg