Besøk fra Nord- Norge Teamet

En ny uke har gått og det er på tide med ett nytt blogginnlegg fra Soltun. Sist uke var vi så heldig å få besøk av Nord-Norge-teamet. De er en gjeng på fire stykk som reiser rundt i nord-Norge, og er med på møter, leir, skoler og forskjellige ting. Nord-Norge teamet kom til oss på torsdag kveld og var hos oss hele helgen.  I helgen fikk vi også besøk av noen Nordborg-elever sammen med ettåringene på Nordborg. Det var veldig koselig. Det kom også noen soldater oppover til Soltun i løpet av helga. Vi håper og tror på enda mer besøk av soldater i helgene fremover, nå som de fleste av soldatene er ferdig med rekrutten.

Gjennom helgen så hadde Nord-Norge-teamet ansvar for møter og aktiviteter. På fredagskvelden var det vitnemøte, som gikk over til kaffedrikking og lek på stua. På lørdag startet dagen med litt fotball, det var noe spreke morgenfugler som dro ut på gressmatta. Tradisjonen tro var det grøt, også denne lørdagen. Siden gutta i huset ville se fotball kamp, så ble programmet litt endra. Møtet ble før kveldsmaten. Vi tenkte at det kanskje ble lenge å vente til kveldsmat, derfor ble det vaffelsteking under fotballkampen. På lørdag kveld ble det lek av fire mann i sofaen, og ryktet går. Det ble god stemning gjennom hele kvelden og utover natten. 
På søndag morgen var det gudstjeneste i kapellet i Hegglia. Der gikk kollekten til Soltun, og det er vi veldig takknemlig for. 
Dette har vært en flott og koselig helg. Jeg vil takke Nord-Norge-teamet som kom på besøk til oss og hadde møter for oss, og lagde god stemning.  
På mandagen tok vi i soltun staben en tur over grensa. Vi fant ut at vi hadde lyst på en liten roadtrip. Og litt Harry-handel er jo alltid kjekt. Grensehandelen her oppe, er litt mindre enn deg jeg er vant til fra Østlandet og Svinesund. Men vi fant alle noe godt, og alle ble fornøyd med utflukten.

  Vi på Soltun er takknemlig for alle gaver som blir gitt til dette arbeidet, for vi vet hvor mye dette arbeidet betyr for soldater som kommer innom. Og til slutt, det er ikke for sent helt ennå å kjøpe soltunlodd, vi har ennå noen igjen. Så ta gjerne forbindelse om du ønsker noen lodd:)


baking av kjeks til helga:)


Peis gjør godt i en kald kropp:)
Bård klar for møte
gjengen klar for møte

lek av rykte går

Harrytur til Sverige:)god steming i bilen på tur til Svergie


Det Lille Kjøkken i Bjerkvik er ett must når man er på Harrytur


Robin ikke gira på giga oppvask, etter en flott helg
Vi har hatt noen dager med flott nordlysMed Vennlig Hilsen

Ettåring Ida Elisbaeth

Kommentarer

Populære innlegg