En ny oppdatering fra Soltun

Her kommer det en liten oppdatering fra Soltun om det som har skjedd i det siste. Sist helg hadde vi besøk av MKF(Militært Kristen Fellesskap). MKF er ett nettverk og fellesskap av kristne som tjenestegjør eller har tjenestegjort i forsvaret. Vi fikk besøk av en hyggelig kar som heter Jostein, som fortalte litt om arbeidet til MKF. Resten av helga gikk til prat og mye kaffe-drikking. Det går mye kaffe på Soltun når det kommer kaffe-tørste soldater. Nå skal det sies at bestyreren og ettåring Mork også står for mye av kaffe-inntaket her på huset. Men kaffen er viktig på Soltun, og lager god stemning rundt stuebordet. På lørdagsmøtet var det Robin som var taler, og han talte over temaet ydmykhet. På søndagen dro vi til Finnsnes for å ha sang og musikkmøte for forsamlingen der.

I uka som har gått har vi fått være med på litt av hvert. Vi har vært på medarbeider-lunsj på Finnsnes. Der samles de på regionkontoret, vi på Soltun og de som jobber på Skoghus. Her får vi treffe hverandre og ha felleskap. Vi har også vært så heldige å få være med på lunsj sammen med prestene i Setermoen leir. Dette er ett viktig møte og samarbeid. At prestene har lyst til å samarbeide med oss på Soltun er viktig for å til ett felleskap. Også kan vi lettere komme i kontakt med soldater i leir.

Denne helgen har vært rolig her på Soltun, de fleste soldater har vært på perm. så det har ikke vært noen soldater her i helgen. Men nå håper og tror jeg at de fleste er ferdig med rekrutten, og at det vil komme noen soldater til helga. Denne helga dro jeg og Robin til Kåfjorden for å være med på maks-leir. Det var gøy å få være på leir sammen med flotte og engasjerte barn.

Her på Setermoen begynner vinteren å melde sin ankomst.Vi har fått det første snøfallet og vi har tatt i bruk ved-ovnen igjen for sesongen.
Til helga får vi besøk av Nord-Norge Teamet, de skal ha møter og aktiviteter for oss. Så ta gjerne turen innom Soltun i helga.


Sang og musikk møte på FinnsnesVi feiret bursdagen til Lars Inge

Peiskos på Soltun:)

a
Nå har snøen kommer til Soltun :P

Mvh ettåring Ida Elisbeth

Kommentarer

Populære innlegg