Guttakrutt kommer til Soltun

Hei alle Soltun venner. 

En ny uke med nye muligheter :) I helga har det nå endelig kommet en liten gjeng med soldater, fra de som kom inn i august. Vi har ventet på at de skulle bli ferdig med rekrutten og få sin første perm og dermed slippe ut av leir. Vi på Soltun er veldig takknemlige for soldater som finner veien hit til oss. 
I helga gikk det mye tid til avslapping, prat, og film. Her er tema som biler og det militære livet veldig aktuelt. Der har ikke jeg så mye å bidra med. Så jeg har heller gitt gutta mat i magen, og prøver så godt jeg kan å være med i samtalen. 
På lørdags formiddag, dro gutta ned til forsvarsmuseet her på Setermoen. Museet var stengt, men det stoppet ikke gutta fra å se på kjøretøyene som sto utenfor.  På kvelden hadde vi sang og vitnemøte. Senere på kvelden dro noen av gutta frem det gamle spille "vil du bli millionær". kvelden ble avsluttet med film og kaffe.
Robin har den her uka og helga vært borte en liten tur. Robin har vært med på leir på Rognan, en leir som heter DUK. Han har også vært en liten tur hjem. Lars Inge dro denne uken til Oslo for å være med på brannvernlederkurs. Så denne uka er undertegne som har holdt styr på Soltun.   
Denne uka har vi fått være med på ett møte på Finnsnes med TX-Vikings. Dette er gutter/menn som har opplevd mye vondt i livet, og tatt noen feil valg.  Men felles for disse er at de alle er omvendt og frelst. De drar rundt og forkynner evangeliet og vitner om den nåden de har fått. 

Vi på Soltun forbereder oss nå på en ny helg. Denne helgen reiser vi til Nordborg for å være med på møter der.





Bilder i fra helga:








Ettåring Ida Elisabeth Bydall


Kommentarer

Populære innlegg