Dimmetur til Lofoten

Hei!

Da har vi hatt dimmetur, og det er tid for en aldri så liten oppdatering.  17.-19. juni var det dimmetur for gjengen på Soltun. Det ble en minnerik tur med sene kvelder og mye grilling tross litt ruskete vær.
På fredagen, etter soldatene var ferdige for uken fordelte de seg på to biler og hadde bilrebus på vei utover mot Lofoten. Lars Inge og jeg (Robin) hadde kjørt utover tidligere på dagen for å sette ut poster. Da soldatene omsider fant fram til der vi skulle være ble det grilling, kaffe og god stemning. Det ble sent på kveld får kveldsroen senket seg og folk la seg for å sove.

På lørdagen var det også litt ruskete vær, men motet og humøret virket å være på topp hos alle. Vi tok turen videre utover til et fiskeri- og motormuseum. Der var det også en smed som stod og arbeidet. Der var det mye spennende å se. Etter det tok vi turen videre utover til Å. Der parkerte vi bilene og gikk et lite stykke utover helt til havet. Da var det faktisk oppholds, og det satte vi pris på. Etter at vi hadde nytt utsikten satte vi snuten mot sjøhuset der vi bodde for helgen. På lørdagskvelden ble det dele og vitnemøte og vi sang en god del lovsanger. Det ble en fin stund. Deretter ble det kaffe og kake. Ida hadde bakt en stor kake. Vi hadde konkurranse gjennom hele helgen, og det ble regnet ut poeng fra postene på bilrebusen før det ble en quiz. Så ble det sosialt med prat og kortspill, før vi grillet. Torbjørn, Erlend og Gaute fant det for godt å bade. Så de hoppet glad og litt motvillig, men frivillig ut i vannet. Mer kaffe og sosialt ble det før alle tok kvelden.

Søndag var det rydding, vasking og utsjekking. Må si utvaskingen gikk veldig radig for seg når det var så mange soldater som hjalp til. På vei til Soltun tok vi turen ut til Henningsvær og spilte litt fotball før vi kom oss videre av gårde. På veien ble det også god stemning med bilgjemsel. Da vi hadde kommet oss helt fram til Soltun var det duket for finale. Det var nå blitt tre lag, og det var så jevnt at alle lag måtte delta i finalerunden. Da hadde poengene fra bilrebusen og quizen blitt lagt sammen, og det hele skulle avgjøres med den kjente kjære utfordringen: vannkoking i kaffepappkopp på bål. Lag Skoda ble vinnere, og Ida, Gaute, Håvard og Adrian fikk hver sin sjokoladeplate fra kiosken på Soltun.

Jeg vil takke alle for en kjempeflott dimmetur. Dere har vært en trivelig gjeng å dra på tur med, og så er det fint at noen av soldatene ikke er ferdig i nord riktig enda. Mange gode minner og artige bilder har det blitt.Lars Inge og jeg venter på resten av gjengen. #fisking #kaffe #fotballEM
På vei ytterst i Å
Bading
Viktig å sikre seg skrytebilder
Sund fiskerimuseum
Lars Inge fant en motor fra Bømlo
God stemningSjekk også ut instagram for flere bilder.Da vil jeg ønske alle Guds fred.

Robin Mork

Kommentarer

Populære innlegg