Villmarksmessa!

Hei Soltun folk.

Denne helga har har det vært villmarksmesse her i Bardu. Denne helgen betyr for oss på Soltun fullt hus. For da kommer det utstillere fra messa som vil leie hos oss. De fleste kom allerede torsdagen. Helgen var mange av soldatene på perm, så det var lite med soldater her. Men noen få dukket opp. På lørdagen var det igjen noe ivrige soldater som tok frem motorsagen og ryddet litt skog her på plassen. Det er flott med ivrige og engasjerte soldater som har lyst til å jobbe litt ute. Mens noen jobbet i skogen dro noen av oss ned på messa for å se, og kanskje få med oss noen gode tilbud. På villmarksmessa blir det solgt alle mulige tur-ting du kan trenge, pluss litt til.
På lørdags kveld ble det disket opp med enchiladas med kylling, før Øivind Ruud Kringstad talte på møte. Espen hadde åpning og Robin ledet møtet. Etter møtet trakk folk inn i stua for en kaffekopp og en prat. Noen trakk videre innover i stua da fotballkampen mellom England og Russland begynte.
Vi har denne helgen startet kiosk på Soltun. Her er det mulig å få kjøpt brus og godteri. Det er et tilbud vi ønsker å ha til soldater og andre som er her på besøk. Vi kommer nok til å utvide kiosken noe når salget kommer litt i gang.
Søndagen dro noen til Tromsø på avslutningsfest for elevene for så å reise til Finnsnes på Sang- og Musikkmøte. Det ble noen mil for å komme seg på møter denne dagen. Men her i Nord er 2-3 timer til et møte ikke så langt.
Det går nå snart mot sommer, vi forbereder oss på tur til Lofoten med soldater til helga. Mange soldater begynner å bli klar for å dimme. Men ser man ut i dag på været og på gradestokken er det ikke mye som minner om sommer. 10 grader og regn. Vi får håpe på litt mer sol de siste ukene før ferien.


Her er det noen bilder fra helga:Gaute og Johan spiller sjakk.


Gaute, John og Christer har inntatt sofaen.

Espen, Lars Inge, Gaute, John og Christer drikker kaffe.


Johan vet vi ikke hva gjør.. :P


Postbudet hadde litt problemer i dag.

Forsøk på å dytte den opp til ingen nytte, til slutt fikk Lars Inge
dratt den opp med sin bil.
.Jeg vil ønske alle en velsignet uke.
Ida Elisabeth, Ettåring

Kommentarer

Populære innlegg