Kom på fest og basar!

Hallo i luken :)

Her på Soltun går dagene fort avgårde. Det nærmer seg Soltunstevne for hver dag som går. På søndag, 4.august, er det nemlig duket for intet mindre enn 45.års jubileum for Soltun. Det feires med fest og basar! Dagen starter med brunsj kl. 12, så blir det middag kl. 14 og møte kl. 16, etterfulgt av trekning av loddbok. Dessverre blir det ikke åretrekning, men vi har tro på at det kan bli god stemning på tross av det! Vi skal jo tross alt ha mye kaker og kaffe i løpet av dagen! ;)

I 13-tiden blir det en liten historietime. Slapp av, Lars Inge skal ikke snakke om den industrielle revolusjonen(eller noe enda kjedeligere), men han skal selvsagt snakke om Soltuns historie. Det er Åge Sele som skal tale for oss denne dagen, og alle er velkomne! Både unge og gamle, folk fra både Fjellheim, Finnsnes, Harstad, Setermoen, Alta, og ellers rundt om i den store verden. Bestill flybillett, leiebil og det som du ellers trenger for å komme deg til Soltun denne helga, for du kan ikke gå glipp av denne store dagen. Håper at mange vil ta turen! :)

Så kommer litt om hva som har skjedd på Soltun i helgen som har vært. På fredag gikk vi ned til sentrum, og fikk med oss litt av Bardu Martna'n. Her var det mye forskjellig, og Robin og Lars Inge fikk bl.a. smakt reinsdyrkjøtt i pita. Da vet du at du er i nord, spør du meg... Vi kjøpte også noen smultringer som smakte veldig, veldig godt!

Lars Inge fant mye gøy på "Martna'n"!
Det var folksomt på Soltun i helga. Alle rommene var leid ut til en gjeng som deltok på et idrettsarrangement her i området.
På lørdag var det en god gjeng som kom til møtet. Kjell Iversen talte til oss. 
Ellers har Soltun begynt med noe nytt, nemlig å ta portrettbilder. Så det er bare å ringe inn om noen ønsker å benytte seg av vårt 5-sekunders-portrettbilde-fotoshoot-tilbud! PS: bakgrunnen kan variere, utifra hvem og hvor mange som oppholder seg i studioet.

Jeg og Robin oppdaget at det har kommet nysne på toppen av fjellet. Ikke særlig gøy... #UgiraPåVinter
Heldigvis har vi ovn som vi kan ty til, og den innviet vi i dag etter noen måneders avslapping.
Opplæring i å få fyr i vedovnen, uten at brannalarmen går. Vanskeligere enn man kanskje skulle tro..
Fikk ENDELIG lys i trappeoppgangen. Så nå vises enda bedre alt rusket som kommer ukentlig. #KjektForHusmoren...

Da vil jeg ønske alle en riktig god uke, og vi håper at vi får se mange av dere på Soltunstevne på søndag!

Hilser dere med Ef.1:2
"Nåde være med dere og fred fra Gud, vår Far, og Herren Jesus Kristus!"


-Møyfrid


Kommentarer

Jone sa…
Du e god te å skriv blogginnlegg! Håpe du har det bra på Soltun! Det høres hvertfall sånn ut. :-)
Trygve M sa…
Hei Hei Hei ! ... det lukter kaffe, kake, fest og basar! :-)
Gamle korporal Mork kommer! Representere med stolthet fossilsoldatene som avtjente sin verneplikt for fedrelandet på treski-tiden et par 10-år tilbake i forrige årtusen! Anyway, - I'll be there on sunday på trivelige Soltun! Trygve M.

Populære innlegg