Soldatene viser sitt sanne jeg...:)

God dag Soltunvenner :)

Da var det mandag igjen, og tid for blogging :) Dagene går nå så fort som de aldri før har gjort, spør du meg. Plutselig er det helg, og helgen går over på 1-2-3. Slik er det hver uke. Det som er positivt med at det går så fort, er jo at det nærmer seg mer og mer jul. Det skal bli godt! :) Julestemningen har nesten allerede startet her på Soltun, i hvert fall hvis du tenker på frosten, kulden og fyring i peisen.


Heldigvis har vi mye ved på lager :)
Fryseboksen ble nokså full etter at far bakte på mandag.
På tirsdag prøvde vi noe nytt; bibelgruppe på Soltun. Det er jo bibelgruppe på Heggelia, men det er litt langt for soldatene som er på Setermoen. Derfor overlater vi Bardufoss-gutta til seg selv, og duket for bibelgruppe på Soltun. Skillingsboller, kaffe og saft var satt fram, og vi var spente på kvelden.
Dessverre kom det ingen... Men da ble det mer mat på oss, så det var jo positivt. Neida.. Men vi håper at folk vil ta turen! Vi gir ikke opp helt enda. Så kom kl.19.00 til Soltun denne uka :)

Så kommer det bilder fra helga:Soldatene er veldig flinke å hjelpe til! Tror nok ikke det hadde sett såpass bra ut utenfor Soltun dersom det ikke var for disse gutta!

En liten kaffepause er aldri feil, har jeg lært meg dette året ;)
Inne lages det grøt. Fint å ha en unnskyldning for å slippe å arbeide ute! :D
 Jeg har funnet ut at det er ganske kjedelig å stå mens jeg koker grøten på lørdager. Så denne helga tok vi inn to puffer som vi satt oppå hverandre. Det var digg! #LatskapenLengeLeve :)
Joakim og Terje er beinklare for taco.
Etter en stund kommer resten også på rekke og rad :)

Her går det i det mest voldelige spillet jeg noen gang har spilt; Jungle Speed. Ender ofte med blod...
Selfie med piloten sjøl sjøh ;)
Mor fikset vafler på lørdagskvelden. Tusen takk for all god hjelp!! :)

På søndag var det potetmos, wienerpølser og grønnsaker som sto på menyen. Kjekt å mose poteter! :D
Etter middagen var det tid for film :)
Gøy at så mange ble med på det! :)
Tydeligvis noen som har kost seg med kameraet i helga...:) Fint å se se at dere føler dere mer og mer hjemme her på Soltun! Og veldig fint at dere klarer å underholde dere selv (og oss andre) :D

Takk for nok ei fin helg på Soltun! Er så gøy at det stadig kommer nye folk innom! :) Ha ei velsignet god uke!

-Møyfrid

Kommentarer

Populære innlegg