Bake, bake, bake, bake.....

De to siste dagene har vi her på Soltun brukt på å bake litt til helga. Okei, det var bare halvveis sant. Vi har bakt mer enn litt!
I går startet vi med bollebaking. Og det sier kanskje litt når vi kom hjem fra butikken med 24 kg hvetemel, gjør det ikke? Tidenes bolleoppskrift! Med humøret på topp og gøy musikk, går timene fort de!

Må si jeg følte meg ganske liten..
 

Og der var halve deigen klar for heving

Siden vi ikke hadde store nok boller til å heve i, tok vi kjøkkenbenken til hjelp

Selv om vi baker, er det viktig at noen lager middag også!

Robin stakk innom og hjalp til med bollebakinga!

Ingen boller uten sjonglering

"Se ut som en lykkelig familie!" 

Christer er lei av å vente på filmen han kom for å se...

Robin derimot er gira!

Resultatet! Vi endte opp med 419 vanlige boller og 47 kanelsnurrer. Det er bollebaksten sin det :)
Og etter litt laging av smoothie, endte vi opp i sofaen og så "full metal jacket", som var hovedgrunnen til at Christer tok turen innom Soltun. Den var visst "pensum" for oss ettåringer dette året.

 Man skulle tro en ble lei av å bake etter en sånn dag som i går, men den gang ei. I dag var det fullt kjør igjen! Nå var det muffins som stod på menyen!Det er viktig å ha det litt gøy også, mens man baker! Noe MÅ være grønt, sånn er det bare..

I tillegg til muffinsene ble det et par kaker til søndag, for da er det nemlig Soltunstevne. Alle som vil er hjertelig velkommen til det! (Hvis dere vil ha middag, må dere melde dere på senest lørdag før butikken stenger. 125 per pers,-)

Vi blogges :*
- Hanne -

Kommentarer

MadebyElKi sa…
Da vet jeg hvem som skal få overta bollebakingen når hun kommer hjem! Det holder antagelig med en "Soltun-porsjon" pr år!!! E.K.
MadebyElKi sa…
Da vet jeg hvem som skal få overta bollebakingen når hun kommer hjem! Det holder antagelig med en "Soltun-porsjon" pr år!!! E.K.
Soltun sa…
Det høyres ut som ein god ide ;) Berre ikkje slit ho heilt ut slik at ho ikkje orkar meir når ho kjem tilbake frå ferie ;)

Populære innlegg