Heisann Soltun-bloggen!


Mitt navn er Ida Elisabeth Bydall og jeg er også ettåring her på Soltun dette året, sammen med Hanne.  Noen fakta om meg: * Jeg er 21 år og kommer fra Moss * Jeg har gått Fjellheim bibelskole * Det er ikke vanskelig å få meg til å le

 
    matlaging på gang

Vi har nå vært på Soltun i snart to uker, nå begynner vi å få litt oversikt over arbeidet. Vi som jobber her på Soltun blir bedre og bedre kjent, og har det gøy med hverandre. Det er noen flotte mennesker jeg får lov til å jobbe med. Som Hanne nevnte i sitt blogg-innlegg begynte hun å sortere bøker fra bokhylla. Det ble brukt mange timer på å sortere bøker, og det ble noen sene kvelder på oss siden vi måtte bli ferdig til helgen. For i helga ventet vi en del mennesker, alle rommene på Soltun var booket. Det skulle være leir her og vi skulle lage mat til dem, samtidig som det kom en gjeng soldater. 
Hanne lærer noen av soldaten om syn;)


Det ble stor handling på oss alle for innkjøp til helga, to fulle vogner. Nå skal det sies at vi kjøpte veldig mye Grandiosa. Helga videre gikk mye til å stå på kjøkkenet og lage mat. Grøt til over 20 personer blir en stor gryte og kyllinggryte må det mye kylling til. Innimellom all matlaging, var det også tid til sosialt med soldater og se videre på Veronica Mars. Søndag var det en av soldatene som laget mat til oss på Soltun, han laget en kjempegod fiske-middag og vi takker for at du laget middag til oss. Utover dagen ble noen av soldatene gira på Kubb, og vi fant ingen Kubb her på Soltun. Men det stoppet dem ikke, med sag, gamle planker og litt spiker fikk de fikset hjemmelaget Kubb, og det fungerte. Soltun kubb er gøy og bør absolutt prøves ut.


  Spilling av kubbe

   Grandiosa og Veronica Mars

Kommentarer

Else sa…
D e ett kubb spill p Soltun;) d e i en gul liten bag, trur d står på lagerrommet nere...
Soltun sa…
Ok ;) Skal sjå om me finn det :P

Populære innlegg