Besøkshelg :)

Da var jeg ( Ida Elisabeth) også kommet tilbake til Soltun, etter ettåringkurs og noen dager hjemme. Siden de fleste soldater er på perm ble det en rolig start for min del. Det ble da heller ikke noe bibelgruppe eller vaffel og quis i heggelia kapell denne uka siden soldatene er borte. Det ble noen rolige dager på soltun i stedet. Men nå har vi jo alle her på soltun fått oss skritttellere, slik at vi benytter fritiden til og gå ut.
                                   
                                          skrittteller fra dytt:)


Christer vår mere faste inventar her på soltun fant ut at han like gjerne kunne ta helg her på Soltun allerede fra torsdagen av.
På fredagen fikk Hanne beskjed om og hente en taler på flyplassen, og hun gjorde som hun fikk beskjed om, og kjørte til flyplassen. Jeg var også med til flyplassen for å hente denne taleren.                                        Overraskelsen til Hanne, Erik                                  


 Når vi kommer til flyplassen finner Hanne ingen taler, men istede kommer en god venn bort. Hanne fikk seg en stor overraskelse når hun så at det var et kjent ansikt.
Dette var ikke det eneste besøket vi fikk i helga vi fikk også besøk av tre personer som jeg og Hanne kjente til fra Fjellheim i fjor. Det var virkelig koselig å få besøk. Helga gikk mye til spill og prat. Og natt til i dag kom nord-norge teamet innom på et snarvisit før de dro videre til Tromsø.

Besøk av Maria, Ingeborg og Sigurd :)Nord-Norge teamet :)
- Ida Elisabeth -


Kommentarer

Populære innlegg