Prison Break!

Dette har vært ei forholdsvis rolig helg! Det er hvitt og kaldt ute, men det er ikke dårlig humør av den grunn. Morten har hatt besøk av to hyggelige gutter hjemmefra, så det har vært god stemning. De har for det meste vært ute på turer her og der, men vi har da sett litt til dem, før de reiste videre på lørdag. Dessuten har Ida vært leder på barneleir i helga! :) 


Det er vel litt annet med disse tre, som har tilbrakt mesteparten av helga inne. Og nå har vi faktisk startet på en ny serie (ferdig med Veronica Mars). Så nå går det i Prison Break. Skal ikke si hvor langt vi har sett, men vi er godt i gang, for å si det sånn. 


 Forrige gang vi kjøpte melk, ble det en voldsom feilberegning (jeg, Hanne, tar gjerne skylda for den...). Men John, Lars Inge og Robin tok ikke det ille opp når de ble tilbudt store mengder av oboy for å drikke den opp. Det finnes en god løsning på alt!
 John har nok en gang vist sine husmorskills og sydd enda ei bukse! Imponerende!


Litt digg må til når man ser serie!
Måtte bare slenge med et bilde fra en handletur for noen helger siden! Vi fikk i det minste plass i EN kurv! Og hva er vel bedre enn en soldat som pakkesel?
Dette bildet dukket opp da jeg stakk inn på facebook i dag, og jeg ville bare dele det med dere også! Gud kan faktisk bruke alle!

Ønsker dere alle ei helt fantastisk uke!!
- Hanne -

Kommentarer

Populære innlegg