Tilbake fra ettåringskurs!

Uka som var nå, var begge ettåringene på kurs i Oslo (på Fjellhaug). På torsdag kveld kom jeg (Hanne) tilbake til Soltun. Dagen etter var det bare å pakke ut i full fart. Siden soldatene var på perm, fant vi ut at vi tok helg med en gang! - noe som resulterte i en formiddagshvil på sofaen..


 Anne Christine tok seg turen innom - utrolig koselig! Da det plutselig kom lyder utenfra, fikk vi nesten sjokk. Det viste seg at det ikke var alle som hadde fått perm. Så denne helga kom det tre flotte soldater som nettopp var ferdig med rekrutten. Kjempegøy!
Daniel

Meg og Anne Christine
 Så helga har gått med til å slappe av med samtaler og spilling! For Lars Inge og min sin del, så har vi hatt mer enn en tur ut for å gå, da vi har blitt med på dytt (dytt.no - skrittellerkonkurranse for de som er ansatt i NLM). Så her går det unna!
Lørdag kveld, ble det satt på en tale av Sølve Salte fra sommerens UL. Veldig godt å få høre den på nytt igjen. (talene ligger på ul.no om noen skulle være interessert i å høre litt).
Lars Inge, Jarle, Daniel og Karl Johan
Søndag ble det hamburgere til middag! Gutta bestilte tre hver, og da de kom til bords, viste det seg at det var 190 grams-burgere, altså en god del større enn vanlig. 

Jarle sliter litt med burger nr 3!

det går saktere og saaktere og saaaaaaktere..... snaaaaart ferdig!
Det må sies at både Jarle og Daniel slukte burgerne sine! Creds til dere! :)
Da soldatene dro, stakk Lars Inge og jeg på menighetskveld i Sjøvegan. Trivelige folk og god steming!


Nå har "Gi akt!" blitt sendt ut. Det dukker også snart opp på hjemmesiden vår. Er du en av de som har lyst på "Gi akt!" i posten, men ikke får det, så kan du kommentere dette innlegget eller sende oss en mail med navn og adresse.


Takk for ei flott helg! Fil 4:4 - "Gled dere alltid i Herren! Igjen vil jeg si: gled dere!"

- Hanne -
(beklager for et litt sent innlegg...)

Kommentarer

Populære innlegg