Møtehelg

Denne helga har me hatt møtehelg her på Soltun. Kristian Johansen har vore med og talt til oss. Praksisgjengen frå Fjellheim har og vore med og hjulpe til i helga.

Fredagen laga vi tomatsuppe til kvelds og rett før møtet kom det ein gjeng frå Fjellheim, i tilegg til gjengen som har praksis. Det råda ei lita stund uvisse om talaren kom til å rekke møtet, då flyet hans var forseinka, men det gjekk greit. Kristian talte til oss og praksisgjengen frå Fjellheim hadde regien på møte. Etter møtet var det kaffi og drøs i stova.

Lørdagen brukte Andreas, Håkon og eg(Torbjørn) til å gjere ein siste innsats ute før frosten og vinteren sett inn for alvor. Vi grov ferdig ei grøft og sagde ned nokre tre. ellers var det speling og avslapning. Kveldsmaten sto Fjellheim for og dei laga taco. Det kom også ein gjeng frå Fjellheim til møtet på lørdag. På møtet talte Kristian til oss og etter møtet var det vafler, leikar og kaffi.

Søndagen vart starta med ein betre frukost før vi hadde møte som Fjellheim hadde kontroll på og Kristian talte til oss om bøn og om Daniel som førebilete for oss når det gjeld bøn. Daniel gjekk tålmodig i bøn til Gud fordi han visste at Gud var den allmektige. Etter møtet vart det speling før vi åt kjøttkaker.

Takk for ei fin helg!

Guds fred
- Torbjørn


Kommentarer

Populære innlegg